Home / GLASRÄCKEN

GLASRÄCKEN

GLASRÄCKEN

Varje hem är unikt! Just därför har vi breddat vårt sortiment av glasräcken till det yttersta. Ju större sortiment, ju större möjlighet att hitta en lösning.

Vi har alla typer av glasräcken: rostfria och syrafasta altanräcken, balkongräcken, trappräcken, säkerhetsräcken och räcken för franskbalkong.

Vi har glasräcken med eller utan stolpar. Räcken med stolpar har många olika installationsmöjligheter. Runda eller fyrkantiga stolpar? Golvmonterade stolpar eller utanpå liggande stolpar? Överliggare i rostfritt stål, i trä eller ingen alls? En kombination med vajersystem eller ribbor i rostfritt stål?

Vetros system är premium system. Den eleganta designen kombineras med funktion och flexibilitet. Premium glasräcken kan alltid anpassas efter kunders behov och önskemål.

Fyll i dina mått. Justera vinklar, öppningar och sektioner som det passar dig. Välj bland våra olika modeller. Anpassa efter behov och budget.

Se priset i realtid varje gång du ändrar modell eller mått. Du håller koll på din budget och på vad ditt drömräcke kostar.

Vi finns alltid här för att hjälpa dig. Tveka inte över att kontakta oss. Vi ger råd om allt, inklusive montering. Ni når oss på 031 46 18 00.

Kollektioner

Teknisk information