Arkitekt

Har ni utmaningen, har vi lösningen! Med vår långa erfarenhet av specialanpassade glaslösningar kan vi göra den skillnad ni eftersträvar. Genom åren har vi genomfört små och stora byggprojekt åt kommunhus, hotell, skolor, vandrarhem och privatbostäder. Vi levererar även prefabpaneler av glasblock.

 

Kontakta oss

Referensprojekt

Ladda ner CAD filer
Glasblock

Vetro AB är Sveriges största och kunnigaste grossist av glasblock. Vi jobbar som generalagenter för den italienska glasblockstillverkaren Seves. Med stark passion för vårt produktområde arbetar vi ständigt med kreativ produktutveckling och skapande av nya idéer och användningsområden för glasblock.
Brandklassning Energisparande Glasblock

 

Blocklock

Block Lock erbjuder ett enkelt och behändigt sätt att bygga väggar av glasblock på. Monteringen baseras på särskilda monteringslister av PVC som fästs mellan glasblocken med lim. Block Lock är en heltäckande lösning för olika väggar av glasblock.

Våra Block Lock är CE-certifierade och uppfyller de grundläggande kraven för hälsa, säkerhet, funktion och miljö.

Block Lock för raka väggar

Block Lock 360 för svängda väggar

Duschar

För att kunna hålla den höga standard som krävs på duschmarknaden idag är alla Vetros duschdörrar helt Svensktillverkade. Vi håller full kontroll över samtliga processer i produktionen lokalt, för att du inte ska behöva oroa dig för kvaliteten när du handlar en Vetro dusch. Vi har även en noggrann kvalitetskontroll som utförs av två personer för varje duschdörr som byggs och skickas iväg. Hos Vetro får du alltid 100% svensktillverkat och 100% kvalitet! 

Läs mer om: Duschmiljöer för offentliga utrymmen

Ladda ner om Duschar

Räcken

Vetros glasräcken är till för dig som söker en exklusiv och samtidigt praktisk lösning för offentliga lokaler som privata hem, såväl inomhus som utomhus.

Vi har oändliga kombinationsmöjligheter och hjälper er gärna fram till en lösning som är både funktionell och attraktiv. Vetro kombinerar både beslag, profilsystem och glasuppbyggnader för just era funktionsbehov. Till exempel om man inte vill ha handledare eller topprofiler som stör ögat kan man kombinera våra snygga glas/glas beslag med härdat och laminerat glas med Saflex Structural folie för stabilare konstruktion och mycket längre hållbarhet mot delaminering. 

Glasräcken ger dina ytor rymdkänsla. Ett räcke med tidlös och funktionell design – en naturlig avslutning och avskärmning som samtidigt ger en säkrare tillvaro i hemmet. Glasets släta yta kombinerat med stilrena räcken förenar estetik och funktion.

 

Ladda ner CAD-FILER

Glasräcken

Vetro Classic
Exclusive Aluskena MINI
Exclusive Aluskena SMART

Duschbeslag

Duschdelar Europe Collection