Arkitekt

Har ni utmaningen, har vi lösningen! Med vår långa erfarenhet av specialanpassade glaslösningar kan vi göra den skillnad ni eftersträvar. Genom åren har vi genomfört små och stora byggprojekt åt kommunhus, hotell, skolor, vandrarhem och privatbostäder. Vi levererar även prefabpaneler av glasblock.

Kontakta oss

Inspiration

Blocklock

Block Lock erbjuder ett enkelt och behändigt sätt att bygga väggar av glasblock på. Monteringen baseras på särskilda monteringslister av PVC som fästs mellan glasblocken med lim. Block Lock är en heltäckande lösning för olika väggar av glasblock.

Våra Block Lock är CE-certifierade och uppfyller de grundläggande kraven för hälsa, säkerhet, funktion och miljö.

Duschar

För att kunna hålla den höga standard som krävs på duschmarknaden idag är alla Vetros duschdörrar helt Svensktillverkade. Vi håller full kontroll över samtliga processer i produktionen lokalt, för att du inte ska behöva oroa dig för kvaliteten när du handlar en Vetro dusch. Vi har även en noggrann kvalitetskontroll som utförs av två personer för varje duschdörr som byggs och skickas iväg. Hos Vetro får du alltid 100% Svenskt och 100% Kvalitet.
Monteringsinstruktion Europe & Nordic Collection 2016

Duschbås för offentliga miljöer

Glasblock

Vetro AB är Sveriges största och kunnigaste grossist av glasblock. Vi jobbar som generalagenter för den italienska glasblockstillverkaren Seves. Med stark passion för vårt produktområde arbetar vi ständigt med kreativ produktutveckling och skapande av nya idéer och användningsområden för glasblock.
Brandklassning Energisparande Glasblock

Räcken

Vetros glasräcken är till för dig som söker en praktisk och exklusiv lösning för ditt hem såväl inomhus som utomhus. Våra glasräcken ger dina ytor rymdkänsla. Ett räcke med tidlös och funktionell design – en naturlig avslutning och avskärmning som samtidigt ger en säkrare tillvaro i hemmet. Glasets släta yta kombinerat med stilrena räcken förenar estetik och funktion.
Balkongföreningen i Norden Tekniska Anvisningar