Duschar och duschdörrar

Duschar och duschdörrar till dusch

Visa alla duschar

 

En värld av duschar

Vetro har ett brett och flexibelt utbud av duschmodeller i glas. Våra kollektioner Nordic, Europe och World svarar mot dina behov med elegans och funktionalism. Vi har alltid satsat på att hålla en hög kvalitet på våra produkter. Därför är våra duschar alltid svensktillverkade, trots att de har namn från världens alla städer. Upptäck de extra möjligheterna som gör de stora förändringarna i ditt badrum. Hos Vetro är ditt framtida badrum i trygga händer – Dina drömmar är vårt mål!

 

Designa egna skräddarsydda duschar

På Vetro har vi designat och konstruerat skräddarsydda duschlösningar i många år och vi sätter stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik lösning – skapad på millimetern för just ditt badrum. Efter godkänd ritning bygger vi din unika duschlösning i vår duschfabrik. 

 

Frågor? Vår FAQ ger dig svaren!

 

Duschar och duschdörrar som är praktiska och moderna 

En praktisk duschlösning i minimalistisk och modern design. Rak vändbar duschdörr för höger/vänster montage som kan öppnas både utåt och inåt för att spara värdefullt utrymme. Dörren är öppningsbar 180 grader och kan monteras i olika utföranden som hörn, fast vägg eller nisch.

 

Stilrena och enkla duschdörrar

Duschdörren har en stilren samt enkel design och passar in i de flesta badrum. Dörren saknar profiler och har istället kromade gångjärn som används för att fästa duschväggen på väggen. Kan öppnas både utåt och inåt. Släplist ingår ej.

 

Skräddarsy den perfekta duschlösningen

Det går utmärkt att skräddarsy den perfekta duschlösningen genom att ha oliksidiga måttkombinationer. Välj mellan olika storlekar. Måtten räknas från innerhörn till ytterkant profil. Duschmiljöerna i World collection levereras oftast utan heltäckande profiler och har istället punktgångjärn och beslag som används för att fästa duschväggen på väggen. Vi har möjlighet att skräddarsy med flera olika designer och funktioner i vårt egna ritprogram för glasmiljöer. Om man t.ex. vill kunna öppna åt båda hållen, endast utåt eller inåt, eller behöver en dörr som svänger hela 180⁰ så hjälper vi er gärna skissa upp det. I vissa fall kanske det inte heller finns utrymme för att svänga dörren utan den behöver vikas eller skjutas, inga problem för Vetro. Skicka en måttsatt skiss och eventuellt en bild så hjälper vi er gärna att planera er nya duschmiljö.

 

Dina önskemål skapar en perfekt badrum och dusch

Vad som passar ditt badrum beror på dina önskemål och badrummets utformning. Många vill ha en smidig och elegant lösning och väljer därför våra  duschdörrar och duschväggar, medan de som vill ha en komplett duschkabin väljer vår bästsäljande duschkabiner. 

En enkel, stilren och anpassningsbar duschlösning som passar till alla badrum oavsett storlek. Du kan själv bestämma storlek, glas, beslag och fästen – och därmed få duschen precis som du vill ha den.

På Vetro har vi designat och konstruerat skräddarsydda duschlösningar i över 18 år och vi sätter stolthet i att kunna erbjuda dig en unik lösning – skapad på millimetern för just ditt badrum. Efter godkänd ritning bygger vi din unika duschlösning i vår duschfabrik i Partille. 

 

Frågor? Vår FAQ ger dig svaren!