Glasräcken

KollektionER

Glasräcke Classic

Stolpar i varmförzinkat eller lackerat plattjärn

Glasräcke Design

Stolpar och beslag i rostfritt stål

Glasräcke Exclusive

Stolpfria glasräcken

Glasräcken åt alla hus och smaker

Räcken med stolpar har många olika installationsmöjligheter. Runda eller fyrkantiga stolpar? Golvmonterade eller utanpåliggande stolpar? Överliggare i rostfritt stål, i trä eller ingen alls? Man kan även kombinera med vajersystem eller ribbor i rostfritt stål…
Vetros system erbjuder elegant design kombinerad med funktion och flexibilitet, alltid anpassat efter var kunds behov och önskemål.

 

Vetros stora utbud av glasräcken

Varje hem är unikt, och vi är de första som erkänner att alla räcken inte passar alla hem. Därför har breddat vårt produktsortiment till det yttersta.

Det stora utbudet av glasräcken ger oss större möjlighet att kunna hitta en lösning till just ditt hem. Vetro erbjuder rostfria och syrafasta altanräcken, balkongräcken, trappräcken, säkerhetsräcken och räcken för franskbalkong.

Varför glasräcken?

Glasräcken som ger dig säkerhet och vindskydd utan att beröva dig utsikten. Dessa eleganta glasräcken är av mycket hög kvalitet och kan monteras både inomhus och utomhus för balkonger, altaner, loft och trappor. Glasräckena kommer i färdiga sektioner med allt som behövs, mät och kombinera ihop utefter din uteplats.

Vi hjälper dig välja glasräcken

Det är stor skillnad på upplevelsen och funktionerna kring valen av glasräcke. Vill man ha en räckeskonstruktion med stolpar behöver man kombinera stolpplaceringen med tjockleken av glaset. Desto längre mellan stolparna, desto tjockare glas behövs för att klara vindutsatthet och kraven mot tung stöt om olyckan skulle vara framme. Om man önskar ett räcke helt utan stolpar måste man tänka i samma banor, men gå upp på en mer förädlad glastyp som orkar fungera som en hel räckeskonstruktion. Hör av er till oss om ni önskar hjälp av materialval och kombinationer.

Skräddarsydd lösning när du beställer glasräcken på Vetro

I vårt käcka ritprogram kan vi planera alla möjliga typer av räckeslösningar i glas för att kunna anpassa det till ert hus. Alla hus är unika och därför är det bra att kunna skräddarsy räckeslösningar till unika altaner, trappor, balkonger, etc. 

Glasräcke inomhus för en sofistikerad stil

Ett elegant glasräcke adderar en viss sofistikerad stil till vilket hem som helst – oavsett om du är ute efter en variant som skall användas inomhus eller utomhus. Här finner du även räcken som lämpar sig alldeles ypperligt för din altan.