fbpx

Färgglada, kompakta MINI glasblock – het trend på kontinenten

b_MINI-COLLECTION-SEVES-Divisione-glassblock-259345-relce436df6

Mindre, roligare och lättare. De färgglada MINI glasblocken har blivit mycket populära nere på kontinenten.

MINI glasblock är en lekfull produkt som lämpar sig särskilt väl på små utrymmen. Blocken väger endast 1,4 kilo. De är 14,6 X 14,6 centimeter i omfång med 8 centimeters bredd. Med sin kompakta storlek öppnar de upp för helt nya tillämpningar. Trånga och små interiörer ges en chans att livas upp med vackra glasblock.

Samma goda egenskaper som stora glasblock

MINI glasblock kan användas till samma saker som reguljära glasblock: Fönster, avskärmningar, duschar och mycket annat. MINI glasblock är främst till för interiör, men inget hindrar dig från att montera dem utomhus. De saluförs i fem färger: Cherry, Apricot, Blueberry, Vanilla och Liquorice. De läckra smakerna återspeglas i designen. Blocken påminner om en exklusiv drink, en kylig sorbet eller något annat verkligt aptitligt. På kontinenten uppskattas de för möjligheten att kombinera block av olika färger i mönster. Blocken har frostad yta för att ge avskildhet.

Skyddar mot insyn, utan att stänga ute ljuset

Alla glasblock sätter prägel på interiören. Ljuset flödar fritt och skuggor elimineras. Som byggelement har glasblock flera andra fördelar:
  • isolerar ljud väl
  • robusta
  • tål väta
  • lätta att rengöra
  • ger skydd för insyn, utan att stänga ute ljus
Läs mer om glasblock Kontakta oss om MINI glasblock MINI glasblock