Seves – världsledande glasblockstillverkare

Seves sortiment på Vetro

Vetro lagerför stora delar och distribuerar hela Seves sortiment av glasblock över hela Sverige och skandinavien. Vi erbjuder det största utbudet av glasblock som finns i skandinavien som finns tillgängligt direkt för allmänheten, från det exklusiva sortimentet av italienskt designade glasblock benämnda som Pegasus till de specialutformade blocken sp, brandklassade och skottsäkra glasblock och block i större och udda format, såsom doriska glasblock.

b_MINI-COLLECTION-SEVES-Divisione-glassblock-259345-relce436df6

Seves design för alla plånböcker

Glasblock har vuxit i popularitet och är nu tillgängliga för alla applikationer, som duschavskärmningar, fönsterdetaljer, innerväggar som ytterväggar, och all möjlig annan inredning där bara din egen fantasi kan sätta gränser. Med det stora utbudet av SEVES glasblock av design och färger som nu finns tillgängliga erbjuder något för alla plånböcker, från det enklaste Basic-sortimentet till designserien Pegasus. Dock levererar vi endast block som är A+ klassade vilket man bör se ut för som konsument. Karrtonger från världens största tillverkare kan se väldigt snarlika ut men innehålla flera olika klassifikationer av block. Undersök detta noggrant innan du investerar block, då särskilt till ytterfasad eller våtrumsmiljö. 

Oavsett din fantasi kommer det att finnas en glasblocksdesign som passar dig. Lita på Vetro och Glasblock.se med alla dina SEVES Glasblocks behov med snabb service och expertrådgivning, vi kan ta dig från idé till förverkligande av din glasblocksinstallation. 

Produktion av Seves glasblock

Seves glasblock är ett resultat av forskning, experiment och stil inom teknikområdet – förlitar sig på ett innovativt och högteknologiskt industriellt upplägg som håller jämna steg med marknadens allt mer konkurrenskraftiga krav. Seves smältugn uppfyller de höga miljösäkerhetsstandarderna för företag som baserar sitt tillvägagångssätt inte bara på kalla ekonomiska data, utan på en väsentlig, värderingsbaserad arbetsfilosofi centrerad på eko-hållbarhet och energibesparing. Hörnstenarna i Seves glasblocks produktionsplan är därför i linje med dessa etiska företagsuppdrag:

 

 • minska utsläppen av föroreningar till ett minimum;
 • ta ett steg in i en framtid fokuserad på hållbar innovation;
 • skapa en unik arkitektonisk komponent. 

 

Transparent, lätt, vackert och hållbart, idag är glasblock också intelligenta och det främsta materialet för kräsna sinnen inom modern design och arkitektur.

Det är ett solitt, konsekvent material med den oväntade förmågan att åldras bra – eller snarare att inte åldras alls. Det hållbara materialet par excellence, det är både 100 % återvinningsbart och oändligt återvinningsbart, en kvalitet oöverträffad av något annat material.

Ny generation av ”intelligent” glas från Seves

Seves Glassblock introducerar en ny generation av ”intelligent” glas, som kan svara dynamiskt på miljöförändringar, garantera maximal komfort i lokaler och minska energiförbrukningen.

Utvecklingen av tekniska och strukturella lösningar har gjort det möjligt att använda glas i fasader utan någon yttre synlighet av strukturella stålelement. Detta har banat väg för arkitekter att förverkliga sina mest ambitiösa designdrömmar: ljus, svävande, transcendent och till synes viktlös arkitektur, som förvandlas till volymer av rent ljus när mörkret faller. 

glasräcken utan stolpar

GLASRÄCKEN

Vetro var bland de första på marknaden att sälja glasräcken. Produkterna blev snabbt populära och växer för varje år. Nu erbjuder vi räcken för hem- och offentligmiljö, för inom- och utomhusbruk, med eller utan stolpar, i rostfritt eller syrafast, med eller utan överliggare. Allt måttbeställt efter kundens specifika önskemål.
Till utbudet av glasräcken>>>

KVALITETSPOLICY

 • Våra kunder skall bemötas på ett professionellt och korrekt sätt.
 • Som kund hos Vetro skall du känna stöd, trygghet och support inom de frågor och område som du kommer i kontakt med i vår verksamhet.
 • Vi skall fortlöpande utbilda vår personal inom vårt produktsortiment samt de tekniska lösningar våra produkter kräver.
 • Vi skall kunna bistå med all den tekniska kunskap som krävs för att du som kund skall kunna känna trygghet i vårt samarbete
  Vi skall hålla en hög leveransservice och leverera felfria produkter enligt avtalad överenskommelse.
 • Samtliga produkter hos Vetro AB skall vara förenliga med de branschregler som krävs.
 • Samtliga anställda hos Vetro skall känna till och förstå företagets kvalitets och kundpolicy.

MILJÖPOLICY

 • På Vetro värnar vi om miljön och har därför tagit fram en miljöpolicy som omfattar hela vår verksamhet. Målsättningen är att uppnå ett naturligt miljötänkande och att alltid sträva efter att uppnå en minimal miljöpåverkan i utvecklingen mot ett hållbart samhälle.
 • De produkter Vetro importerar, tillverkar och marknadsför består alla av naturliga råvaror och skall ge ingen eller en minimal miljöpåverkan både vid tillverkning och vid användning.
 • Alla produkter inom Vetro skall således ge ingen eller en minimal bieffekt på såväl den inre som yttre miljön i hela ledet från råvara till produktion, samt användning och återvinning.
 • Samtliga leverantörer till Vetro skall ha en klar och tydlig miljöpolicy.
 • Samtliga anställda skall känna till och förstå företagets miljöpolicy och visa ett personligt engagemang för miljö och hälsa
 • Vetro medverkar i system för återvinning.