fbpx

Sveriges mest prisvärda glasräcken

Sveriges mest prisvärda glasräcken finns hos oss på Vetro. Det är gedigna och snygga räcken i jämförelse. Du får bättre saker till samma pris som hos våra konkurrenter.

Elegans och ljus som håller i längden

Som med allt annat på marknaden, pockar vissa varor på uppmärksamhet med låga priser. På Vetro ser vi glasräcken som en investering. Och inte bara en investering i elegans och ljus. Det verkliga värdet med Vetros glasräcken är att bibehållet utseende år efter år. Därför blir de billigare.

Galvaniserade räcken

Rost är glasräckets största fiende. Många hävdar att de säljer rostfria räcken. Men det existerar inga totalt rostfria räcken. Det finns bara grader av rosttröghet. Kvaliteten på ”rostfritt” stål är svår att avgöra.

Classic rostar inte

Vår storsäljande kollektion Classic har galvaniserade stolpar som stänger ute rost. Designen är industriell och modern. I Classic ingår även glas och klämfästen till befintliga träräcken. Det öppnar för spännande kombinationer av fint träräcke och modernt glas. Är du en av många med en altan med trästolpar?

Flexibla lösningar

Vår kollektion Design erbjuder flera olika varianter. Här finns sofistikerade varianter, såsom vajersystem och horisontella ribbor. Vi har slutligen stolpfria räcken i kollektionen Exclusive.

Perfekt montering

Näst efter rost är korrekt montering den mest kritiska faktorn. Vetro lämnar inte sina kunder efter att leveransen är genomförd. Vi hjälper dig att montera ditt räcke eller förser dig med kvalificerad hjälp, så att ditt räcke sitter perfekt. Innan dess har vi  kanske hjälpt dig att rita upp ditt räcke. Det är en annan av våra gratis tjänster.

Glasräcken i Vetros utbud

Kontakta oss för frågor om våra glasräcken, om montering och om hur ett köp går till. Vi levererar till hela Sverige. Du kan även skicka in bilder eller ritningar till oss.