Duschbås för offentliga miljöer

11

Efterfrågan på privata duschbås i offentliga miljöer har ökat kraftigt under de senaste åren. Vetro har tagit fram en mycket populär och effektiv lösning på problemet. En kombination av frostade glasblock och duschdörrar gör att ingen kan kika in eller fotografera på någon när du duschar. Konstruktionen omges av en ram med fötter i syrafaststål så att man enkelt kan städa i duschutrymmet. Man behöver inte ta hänsyn till brunnarnas placering vid montering av båset.

Vallentunas dusch-revolution

90px-Vallentuna_vapen.svgSkolor i Vallentuna kommun var först ut med att installera Vetros duschbås. Det var efter att man haft stora problem med mobbning och kränkningar i skolornas duschrum. Många elever vågade inte duscha. Med Vetros nya bås, kan eleven gå in i duschen skyddad av en handduk, duscha och gå ut –  utan att exponera sig! De nya dusharna blev snart mycket populära. Elever och föräldrar är nöjda. Och Vallentuna har upplevt en markant skillnad på elevernas duschvanor. Att duscha efter gymnastiken som tidigare var pinsamt har nu blivit en självklarhet i det privata båset.

En oväntad bonus: Duscharna höll bättre än någon vågat hoppas!

Till dags datum – över fem år med de nya duscharna – har inte enda dusch eller någon del av en dusch gått sönder. Många personer hade kanske hade befarat att den livliga, stökiga skolmiljön skulle göra sig gällande. Men inte. Dusch-båsen – som enligt entreprenören Lewens Bygg platsar på ”Hotel Sheratons Spa-avdelning”  –  lämnades ifred av vandaler, och klarade det vanliga slitaget galant.

Vägg av glasblock ger insynsskydd

Vetro Duschbås för utsatta skolmiljöer:

  • ROBUSTA Stryktålig, men tilltalande konstruktion med glasblock. Beständigt mot slitage och reducerar ljud.
  • RESPEKTINGIVANDE Mindre utsatta för vandalism – upplevs som status!
  • INSYNSSKYDDADE Skyddar eleverna mot oönskad exponering. Eleven kan gå in i duschbåset insvept i handduken, duscha i lugn och ro, gå ut igen utan att exponera sig.

LÄS MER: Duscharna i Vallentuna är FÖR bra! Inga fel efter fem år i stökig skolmiljö!

Kontakta Vetro för mer information på telefon 031-46 18 00 eller info@vetro.se

PRIVATA DUSCHBÅS TILL SKOLOR, IDROTTSHALLAR OCH SIMHALLAR