fbpx

Tack Göteborg, tack Stockholm! Härliga dagar för glas och glasprodukter

vetro-fanan

Nu pustar vi ut efter höstens två stora mässor. Först var vi på Hem, Villa & Bostadsrätt i Älvsjö utanför Stockholm. Och i helgen var det dags för samma show på Svenska Mässan hemma i Göteborg.  Mässbesökare i Sveriges två största städer har synat våra produkter. Det har varit mycket arbete, men vi älskar det!

Att möta kunder och intresserade på mässor alltid det roligaste. Vi älskar att prata om våra produkter och visa upp dem IRL – eller ”i verkligheten”, som det heter på riktig svenska. Först då kommer de till sin rätt. Det är då man upplever kvaliteten, enkelheten och skönheten. Ja, man kan säga att våra produkter talar sitt eget glasklara språk.

Många köpte glas och glasprodukter direkt i montern

Vi säljer och levererar till både stora och små byggare. Men det är alltid roligast träffa husägare direkt. Som ägare känner man starkt inför sitt hus eller sin bostadsrätt och vill vara säker på att man får bra saker. Därför är vi extra stolta över att så pass många valde att köpa från oss direkt från mässmontern. Våra produkter är inte alltid de billigaste på marknaden. Men vi vågar nog påstå att vi har det största utbudet av premium glasprodukter och det största utbudet av svensktillverkat.

Tack alla ni som gjorde våra mässor så lyckade!

Och om ni tycker att hösten är trist, se till att få en bättre sommar 2018 med ett fint glasräcke!

Läs mer om våra produkter:

GLASRÄCKEN 
DUSCHAR
GLASLÖSNINGAR
GLASBLOCK