fbpx

Mini Collection glasblock kompletterar alla typer av inredning i alla typer av hus

Nu utökar vi vårt Mini Collection sortiment. Gör ditt hem så unikt som din personlighet förtjänar. Få en high-end design för bråkdelen av kostnaden! Glasblocken i Mini Collection installeras lätt. Använd din kreativitet och låt ljus och färger få fritt spelrum.

Mini Collection står för ljus, integritet och färgglädje som kompletterar alla typer av inredning i alla typer av hus. Välj mellan sju typer för en direkt injektion av liv och personlighet i ditt hem. Kort sagt, Mini Collection kan göra en fullständig Make-Over på badrum, sovrum, kök, vardagsrum och andra boendeytor. Fanns tidigare i Classic. Nu utökar vi med Natural, Romantic, Vegan, Sophisticated och Daredevil.

Miljövänlig

Glas är ett naturligt byggmaterial som produceras med låga halter av avfall. Glasblock är ett långsiktigt material som är 100 procent återvinningsbart. Glas används ofta i s.k. hållbara designprojekt, och kan bidra till att spara energi.

Unik design

Mini Collection är det enda glasblocket som är designat med färgade band. Lys upp dina utrymmen med äkta ljus, mjuk färg, men behåll tillräckligt med integritet för att hålla dina intima ögonblick skyddade. Använd den i hela ditt hem för en verkligt tidlös effekt.

Maximal känsla av lyx och komfort utan underhåll

Mini Collection är ett prisvärt alternativ till granit, marmor och natursten. Med glasblock behöver du aldrig oroa dig för färgning, etsning eller repor. Ge ditt kök och badrum en design som är lätt att rengöra och ta hand om.

Enkel installation

Om du gillar att bygga och fixa själv, är detta lösningen för dig. Låt färgade glasblock skapa mer bostadsutrymme. Dekorera med Mini Collection istället för dyra konstverk. Lägg till ljus, textur och konstnärlighet till ditt hem samtidigt som du sparar tid och pengar. Visa upp dina färdigheter och imponera på dina gäster med Mini Collection.