fbpx

Olika glasräcken för olika förutsättningar

11083835_10152760967228321_6374083890331065775_n

Vi på Vetro får ofta höra att våra glasräcken är ”trendiga”. Vi tackar för äran, men vill gärna korrigera. Strävan efter ljus är urgammal. Särskilt på våra nordliga breddgrader.

Glasräcken är alltid ett säkert kort, tack vare den unika egenskapen att släppa in ljus. Du får ett lättskött, hållbart material. Du får en rymligare, luftigare känsla som alltid tar vara på utsikten. Här är några härliga exempel ur Vetros portfolio, som sannerligen bevisar att det finns ett glasräcke åt varje hus. Kommentarer av Vetros installatörer.

Liten stuga vid en sjö fick glasräcken

olika glasräcken ”Det var ett äldre par som hade den här lilla stugan vid en sjö på ostkusten. En mycket nöjd kund. De fick upp det här svarta galvaniserade räcket. För dom var det pricken över i:et, smycket på huset. De var mycket nöjda.”

Från ritning till nybyggt hus med glasräcken

vetro-inspiration-easy-glass ”Här har vi gått från väldigt fin ritning… och lika fint blev det. Kraven blir större när de har gjort en väldigt fin ritning. Men det blev ju bra. Vi levererade räcken. Det är Easyglass, en stolpfri lösning med en skena.” 

Funkis hus med glasräcken

olika glasräcken ”Funkishus i Örgryte, Göteborg. Ett väldigt speciellt önskemål från kunden, om ett glasräcke. Vi var lite tveksamma över om det skulle passa med husets arkitektur. När vi fick med de rostfria stängerna på räcket så blev resultatet bra. Härligt att kunna visa att vi kan leverera en sådan sak och att gå i land med det.”

Ta fram en utsikt

IMG_1307 ”En privat villa. Vi ville ha stolpfritt räcke och en liten tunn skyddande list ovanför glaset. Varför? Med en sådan fin utsikt så hade det nästan varit tjänstefel att inte välja våra glasräcken.”

Trendig restaurang i stadsmiljö

vetro glasräcke för sushi restaurang ”Uteservering på Kungsportsplatsen i Göteborg. Här är ett glasräcke som skall vara demonterbart. Det skall ju packas ned när hösten kommer. Ett nätt, ganska osynligt räcke.”