fbpx

Nytt glasräcke till sommaren – Fem starka skäl

 Den mörka halvan av året är här. Löven fallen. Vädret blir tristare. Tidningarna berättar hur man skall undvika höstdepression. Bästa sättet är att ha en positiv plan för framtiden. Och vi har en vision som verkligen kan lysa upp i mörkret: Tänk ett nytt glasräcke redan när krokusarna blommar och man försiktigt börjar sätta sig utomhus med filten på.

Verandan, uteplatsen eller balkongen är platserna är man spenderar mest tid vid. Ett glasräcke är en säker investering i förhöjd livskvalitet. Just därför skall du skaffa dig ett! När nästa sommar kommer skall allt vara klart. Här är fem starka skäl:

1. Du får ljus och rymd

Om du vill utnyttja din utsikt maximalt, välj ett glasräcke. Inget slår ett glasräcke när det gäller utsikt. En av glasets traditionella egenskaper är att förmedla en känsla av rymd. Glas gör att utrymmen känns större. Du behöver inte byta hela räcket! Behåll trästolparna, komplettera med glas.

2. Glas passar till nästan allt

Glas är väsentligen ett genomskinligt material utan färg som släpper igenom ljus. Vi har många olika varianter av glas, men de flesta är helt genomskinliga. Just därför passar glas till alla färger och stilar. Glöm ton i ton! Glöm färgharmonisering! Glöm långa och onödiga gräl med familjemedlemmar om stil och färg! Välj glas! Det passar till så gott som alla hus.

3. Exklusivt utseende

Olika material förmedlar olika egenskaper. Glas beskrivs ofta i termer som exklusivt, rent, tidlöst och harmonisk. Ett glasräcke ger dig en stilmässig uppgradering. Detta ökar i sin tur värdet på uteplatsen eller huset vid försäljning, om du är ute efter det.

4. Lätt att måtta, beställa och montera

Vetro har marknadens största utbud av premium glasräcken. Men inget hus är det andra likt och smaken är som baken. Därför skissar du enkelt upp en plan i vårt designverktyg. Slå in dina mått, välj din design och beställ en offert. Vi levererar fraktfritt. På vår hemsida finns dokumentation och monteringsanvisningar. Vi står till tjänst på telefon om du behöver mer hjälp. Våra räcken monteras enkelt på egen hand.

5. Enkelt att underhålla

Underhåll är trist. Det kräver både tid, energi och pengar. De svenska vintrarna är tuffa mot trä. Glas är annorlunda. Glas och metall är, som alla vet, väldigt väderbeständiga material och relativt underhållsfria. Glas ruttnar inte och behöver inte lackas om. Om du får en skada någonstans, kan glaset i räcke ersättas sektion för sektion.

Deppa inte över höstmörkret – skaffa glasräcke till sommaren. Kontakta oss!